Kategorija | Prodaja vozila

Kako funkcioniše otkup automobila


auto1Otkup automobila je nešto što je veoma atraktivno u poslednje vreme, a funkcioniše tako što u jednom veoma kratkom vremenskom roku možete da prodate svoj polovni automobil, i naravno tako zaradite novac. Najčešće agencije koje se bave ovim poslom dolaze na lice mesta po vaš automobil i odmah daju novac za isti. Ovo je idealna prilika za sve one koji žele da prodaju svoj stari automobil, jer znamo da u moru automobilske ponude, to danas nije baš tako jednostavno.

Otkup automobila je nešto što je veoma atraktivno u poslednje vreme, a funkcioniše tako što u jednom veoma kratkom vremenskom roku možete da prodate svoj polovni automobil, i naravno tako zaradite novac. Najčešće agencije koje se bave ovim poslom dolaze na lice mesta po vaš automobil i odmah daju novac za isti. Ovo je idealna prilika za sve one koji žele da prodaju svoj stari automobil, jer znamo da u moru automobilske ponude, to danas nije baš tako jednostavno.

Agencije za otkup automobila uglavnom pokrivaju jedan širi region, tako da i oni koji žive u udaljenim mestima mogu jednim telefonskim pozivom, posetom i kontaktiranjem sajta istih mogu veoma brzo da dođu do novca, a zauzvrat daju svoj stari automobil. Ono što je bitno znati jeste da automobil čak ne mora da bude u voznom stanju, odnosno, može da bude havarisan, oštećen, neregistrovan, ali isto tako i u voznom stanju, nov, i sl.

Kada kontaktirate agencije putem e-maila poželjno je da im pošaljete i fotografije svog automobila, te ukratko objasnite u kakvom je stanju. Odgovor stiže u kratkom vremenskom roku, gde takođe postoji mogućnost besplatne procene, ali koja nije neophodna.

Otkup automobila na kilo

Agencije za otkup automobila najčešće se ne ograničavaju, pa tako otkupljuju sve vrste automobila u pogledu marke, ali i svega ostalog (kamioni, kombi vozila, pikapovi, dvotočkaši, itd.). Kada se uspostavi dogovor, svaka agencija dužna je da napravi kupoprodajni ugovor ili ovlaštenje u opštini ili sudu, a novac se isplaćuje na licu mesta, ali i preko računa, naročito ako je reč o otkupu rashodovanih automobila i automobilima nekih firmi.

Ostavite komentar

*